Kunsthistoriske Forelesninger

Her er mine frittstående forelesninger. Disse varer ca en time, og du kan se dem når du vil og så mange ganger du vil.

Camille Claudel

Møt mennesket og billedhuggeren Camille Claudel. Bli kjent med hennes kunst, som var gjemt og glemt i lang tid, og bli begeistret over de vakre skulpturene hun skapte. Nyt bilder fra Frankrike, og særlig Paris. Bli beveget over den store tragedien som rammet henne, men samtidig opplev gleden over det hun skapte, og som vi nå kan ta del i. Få tips om hvor hennes kunst kan bli sett i virkeligheten.

Varighet: Ca en skoletime
Billett: Kr. 199,-

Oppdagelsesferd i Firenze

Bli med meg til vakre Firenze i denne forelesningenen. Vi legger ut på en vandring gjennom byen, stopper ved kjente og mer ukjente mesterverk i gallerier, kirker og palass. Møt noen av kunsthistoriens alle største navn. Lær om kjente temaer og symboler i kunsten. Få tips til fremtidige reiser. Sett deg godt tilrette, ta notater hvis du vil og drøm deg bort!

Varighet: Ca en skoletime
Billett: Kr. 249,-

Oppdagelsesferd i Paris

Bli med meg til vakre Paris i denne forelesningen. Vi legger ut på en vandring gjennom byen, stopper ved både kjente og mindre kjente kunstverk, bygninger og steder. Dette er en fin introduksjon til Paris, og en flott måte å forberede seg før et besøk der.

Varighet: Ca en skoletime.
Pris: Kr. 249,-

Hva elevene mine sier

Jeg har gått tre nettkurs i kunsthistorie hos Kristine T.G. Hardeberg – renessansen, barokken og impresjonismen. I tillegg har jeg fulgt henne gjennom flere enkeltforelesninger, for eksempel om jul og påske i kunsten.

Kristine er faglig sterk og har mye kunnskap innen kunsthistorie. Hun er en veldig god lærer, er pedagogisk og tar seg tid til å lytte. Hun har en egen evne til å «gå inn i» kunstverkene og få meg som betrakter til å «se» og oppdage verkene. Samtidig er hun åpen for spørsmål og innspill fra elevene sine. Kursene hennes har gitt meg så mye, og jeg kan anbefale Kristine og kursene hennes på det varmeste!

Synnøve Hilden

Kontakt meg

Hvis du ønsker å finne ut mer om mine kurs eller forelesninger, send meg en e-post via dette skjemaet.