Velkommen inn i min verden av kunst og litteratur!

Jeg er Kristine, forfatter og formidler av kunsthistorie og livskunst, gjennom foredrag og kurs, på nett og fysisk.
Under her kan du se hvor og hvordan du kan lære av meg, gjennom kurs, foredrag, podcast og blogg. Du kan også lese mer om bøkene mine.

Utdyp din kunnskap

Kurs

Jeg holder nettkurs som passer alle, uansett forkunnskap. Nå tilbyr jeg kurs om renessansen, barokken og impresjonismen.

Bøker

Jeg har skrevet en roman som foregår i Firenze: De uskyldige og en bok om kunsthistorie: Kunsthistorie for alle!

Podcast

Min podcast, Kunsthistorier, passer for alle som er nysgjerrig på hva kunst egentlig er for noe. Her møter du mange forskjellige kunstverk, og du blir kjent med menneskene bak kunstverkene.

Forelesninger

Jeg tilbyr en rekke enkeltstående forelesninger på nett. Her kan du gå dypere inn i et gitt tema. Disse varer rundt 60 minutter.

Blogg

Besøk gjerne bloggen min, hvor jeg skriver om billedkunst, litteratur, samt mine tanker om livet, ja om det jeg ønsker å dele.

Kristine T.G. Hardeberg

Jeg er forfatter, både av skjønnlitteratur og sakprosa, og jeg er formidler av kunsthistorie.

Jeg har bodd mange år i Frankrike og USA, men tilbringer nå det meste av tiden i Norge.

Jeg vet hvor lett det er å bli «mett» og sliten når vi skal se kunst. Det gjelder å velge noe og hoppe over resten. Jeg kan hjelpe deg med dette! For når du kan litt om kunst, er det mye lettere å vite hva du ønsker å se og hvordan du vil bruke tiden din.

Jeg studerte kunsthistorie ved Ecole du Louvre og Sorbonne i Paris og Universitetet i Oslo, og jeg har alltid hatt en lidenskap for kunsthistorie og de spennende fortellingene som omgir kunstverkene og kunstnerne selv.

I mange år har jeg holdt foredrag om kunsthistorie, og om hvordan se kunst, både i Norge og på gruppeturer til forskjellige europeiske byer.

Mange tusen har deltatt på mine digitale forelesninger og kurs, og nå er jeg glad for å ønske akkurat deg velkommen inn i min kunst- og litteraturverden!

Gratis forelesning om kunst

Meld deg på nyhetsbrevet mitt og få en gratis forelesning.
Du vil få oppdateringer fra meg om bøker, kurs, forelesninger og reiser, og jeg deler kunstverk og tekster.